• Inpak
    Harries
  • Wortelsap
    Proverka
  • Worteloogst
    Rijko

Zin om elke dag nieuwe uitdagingen aan te gaan, je handen uit de mouwen te steken en ons team te versterken?

Wortels in het veld.png

Werken binnen de Van Rijsingen Groep

"Onze mensen staan met beide benen stevig op de grond en gebruiken hun gezonde verstand." - Marcel van Rijsingen

De Van Rijsingen Groep heeft meer dan 100 medewerkers voltijd in dienst. Hiernaast werkt Van Rijsingen ook met seizoenskrachten om de pieken in het hoogseizoen op te kunnen vangen.
 
We zijn een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. We verwachten van onze mensen een flinke dosis gezond verstand en een proactieve houding. Prima voorwaarden om eigen initiatieven te ontplooien binnen een ondernemende werkomgeving.
 
We stimuleren onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Maar we verwachten dan ook wat van ze.

 

Onze mensen

De oorsprong van Van Rijsingen Groep ligt in de agrarische sector en op het Brabantse platteland. Dat weerspiegelt zich in de mentaliteit van de groep.  De mensen van Van Rijsingen staan met beide benen stevig op de grond en zij gebruiken gewoon hun gezonde verstand. Van Rijsingen Groep staat voor ondernemen met gezond verstand. De combinatie van dit gezonde verstand en gezonde producten is de Van Rijsingen groep: een kerngezonde onderneming.

 

_MG_6554_Willem de Kam.jpginpak.jpg

Werkbedrijven binnen de groep

De Van Rijsingen Groep heeft in Helmond drie zelfstandige business units binnen de groente-industrie.
Rijko is, samen met partnerbedrijf Telersvereniging de Schakel, met haar experts op het land en in de loods verantwoordelijk voor de teelt, oogst en eerste verwerking. Harries schrapt, schilt en verpakt de worteltjes vervolgens voor de consument en bij Proverka worden de waardevolle nevenstromen die o.a. tijdens deze verwerking vrijkomen verwerkt tot groentesap en -vezels. Zo hebben we samen de gehele keten in eigen beheer. Binnen deze keten vullen wij elkaar aan en versterken wij elkaar. Samen zijn wij dé groenteexpert waar onze klanten naar op zoek zijn!

Rijko.png

Rijko staat voor samenwerking in de keten, ondernemerschap en continuïteit.  Rijko levert haar groenteproducten, vers vanaf het land aan de groenteverwerkende industrie.

Rijko.png

Harries is specialist op het gebied van wortelen. Met haar volledige keten in eigen beheer kan Harries haar klanten een absolute versgarantie bieden.

Rijko.png

Proverka staat voor optimale verwaarding en geen verspilling, het laatste stukje in onze keten. Proverka produceert groentesappen en groentevezels.