inpak 2.jpg

Vers garantie                           

Harries biedt een absolute vers garantie:

- Van land tot klant in de kortste tijd

- Een uitgekiend productieproces

- Optimaal verpakt

 

 

Harries Carrot Concepts

Harries staat voor een uitgebreid assortiment peen: waspeen, winterpeen en snackpeen. In velerlei verpakking, van grootverpakking tot snackverpakking. Voor groothandel, retail en ouf of home markt.

Harries onderscheidt met schapvisie

Harries is de specialist op het gebied van wortels en beheerst de keten van de boer tot consument.  Dat geldt voor zowel de teelt, de procestechniek als de verkoop. Harries is in staat om vroegtijdig aan te sluiten om internationale trends en marktontwikkelingen Harries biedt tailor made oplossingen voor haar Europese klanten. Je mag van Harries dan ook een continue onderscheidende schapvisie verwachten.

Gezonde tussendoortjes kunnen lekker zijn en makkelijk. Harries bewijst met het assortiment peen dat de combinatie van gemak, lekker en gezond heel goed mogelijk is. Aantrekkelijk voor de consument en door de houdbaarheid ook aantrekkelijk voor de winkelier. Niets staat in de weg om Harries op te nemen in het winkelschap.

Power Carrot

Harries introduceert Power carrot: lekker, makkelijk en gezond. De Power carrot is een exclusieve snackpeen in een beker met bijgevoegd een saus met extra eiwitten, dextrose en suikers. De Power carrot zorgt voor een extra snackmoment en extra energie.

Knapperige byte van Power carrots

Met de Power carrots sluit Harries aan op de behoefte van de consument naar gezonde snacks. De Power carrots van Harries zijn bij uitstek geschikt om die gezonde behoefte in te vullen. Harries staat voor gemaksvoedsel dat goed, gezond en bovenal lekker is. En met Power carrots vult Harries de uitdrukkelijke vraag in van de markt naar een knapperige bite en een zoete smaak (de snackbeleving). De Power carrots hebben een 40% hoger caroteengehalte. Door de heldere en oranje kleur heeft de Power carrot een aantrekkelijk uiterlijk. Daarnaast is de Power carrot lang houdbaar, tot wel veertien dagen (gekoeld). De Power carrot is een Imperator-type. Het ras imperator staat bekend als een zeer lange en slanke wortel met een uitgesproken zoete smaak. Mede om die reden is de imperator heel geschikt om te verwerken tot snackwortel. Met name in de Verenigde Staten van Amerika is de Imperator enorm populair.

grootPowercarrot.jpg