• Meten is weten
    Rijko
  • Inpak
    Harries
  • Wortelvezel
    Proverka

Van Rijsingen Groep

De Van Rijsingen Groep omvat drie zelfstandige business units binnen de groente-industrie

Hoewel deze business units onafhankelijk van elkaar opereren, zijn zij allemaal actief binnen de vollegronds groenteketen, wat de nodige voordelen met zich meebrengt. Zo hebben zij samen met partnerbedrijf, Telersvereniging de Schakel, de gehele keten in eigen beheer.  Wat ons de nodige voorsprong geeft op het gebied van productkennis, traceerheid, versgarantie en kwaliteit.

Rijko b.v.

De vitale schakel tussen groenteteler en groenteverwerkende industrie.

Rijko is al meer dan 50 jaar een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid assortiment groenteproducten, dat vers vanaf het land aangeleverd wordt aan de groente verwerkende industrie in vrijwel heel Noordwest-Europa. De organisatie dankt haar (leidende) marktpositie aan een ondernemersvisie waarin samenwerking, ketenpartners en duurzaamheid centraal staan. Tevens wordt er altijd gestreefd naar een win/win-situatie voor alle betrokken partijen.

Rijko werkt daarbij nauw samen met Coöperatieve Telersvereniging De Schakel waarin ruim 500 professionele groentetelers in Nederland, België en Duitsland hun krachten hebben gebundeld. Rijko vervult hierdoor de sleutelrol tussen vraag en aanbod.

Rijko.png

harries.png

Harries

Harries staat voor kwaliteit, duurzaamheid én flexibiliteit.

Als producent en verwerker van wortelen, voorziet Harries de Retail, de foodservice/grootverbruik en diverse groentesnijbedrijven het gehele jaar door van kwaliteitsproducten. Alle producten van Harries worden op duurzame wijze geproduceerd.

Harries speelt met haar candy carrots in op de behoefte van de consument naar gezonde snacks. Hiervoor gebruikt Harries haar imperator wortel, een extra zoete en knapperige wortel met een met een helder oranje kleur en een goede houdbaarheid.

Proverka

Proverka geeft waardevolle groentestromen een tweede kans

Duurzaam ondernemen zit in onze genen en heeft zich binnen de van Rijsingen groep o.a. geuit in het ontstaan van Proverka. Proverka produceert en levert vraaggestuurd versgeperste groentesappen en afgeleiden daarvan. We doen dat rechtstreeks vanuit onze productiefaciliteiten in Helmond, Noord Brabant.

proverka.png